Tänk på andningen!

Det är ett sånt där råd man brukar få för att råda bot på stress. Men du som jobbar i bygg- och saneringsbranschen vet att man måste tänka på det även av andra skäl. Ren luft i en smutsig miljö är en absolut förutsättning för att kunna utföra ett bra jobb och där har man inte råd - i ett hälsoperspektiv - att använda annat än den allra bästa utrustning marknaden har att erbjuda.

På SILA sätter vi stolthet i att tillhandahålla just dessa produkter. Vi är ett relativt nytt företag - på papperet - men våra medarbetare har över trettio års erfarenhet av produkter som förbättrar arbetsmiljön. Innovativa luftrenare är vårt specialområde och det här är nåt vi verkligen kan - och brinner - för. Vi har arbetat med det i flera generationer och vi tänker alltid på ekonomi och kostnadseffektivitet när vi utformar våra produkter, men framför allt på din och dina medarbetares hälsa. Och på att de produkter vi erbjuder ska ha det där lilla extra. 

Detaljerna är det viktigaste för oss, eftersom vi vet att det är först när man är noga med detaljerna som man kan erbjuda en trovärdig helhet. För dig som entreprenör ger SILA's produkter friskare personal, nöjda kunder och därmed också bättre ekonomi.

Vi kommer att lansera ett antal produkter som hjälper dig i ditt arbete på byggarbetsplatsen. Följ med oss på en resa mot en bättre arbetsmiljö. Ring, mejla oss eller logga in på vår hemsida och håll dig uppdaterad. 

Välkommen - resan har just börjat!

 

Sila AB - made in Sweden

Det råder inget tvivel om att en luftrenare på din byggarbetsplats skapar trygghet för dig och dina kollegors framtid. Vårt mål är att designa, producera och sälja luftrenare som är hållbara, säkra och med smarta lösningar som sparar tid, pengar och hälsa åt dig.  

Eftersom vi bygger våra maskiner i Sverige, väljer vi underleverantörer som finns så nära oss som möjligt. För oss innebär det en trygghet att personligen känna och veta vem det är som står bakom det som finns i våra maskiner. Vi kvalitetssäkrar alltså våra produkter redan i underleverantörsledet. 

De flesta plåtdetaljerna produceras i vårt närområde med korta transporter till vår fabrik. Där monteras våra produkter av personal som har många års erfarenhet. Fläktarna är tillverkade i Tyskland av marknadsledande tillverkare av energieffektiva fläktar och elmotorer med hög verkningsgrad. Hepafiltren är tillverkade i Europa och testade för att klara våra höga krav på avskiljning och flöde kontra tryckfall. 

Listan på underleverantörer kan göras lång, men vi kan sammanfatta det hela med: Det som är trygghet för oss är trygghet för dig. 

Sila AB - Proudly made in Sweden.

Vi på Sila

Marknadsföring och försäljning - Andreas Lundin

Andreas är ansvarig för försäljningen av SILA´s produkter, både nationellt och internationellt. Prata med Andreas om priser, funktion och demonstrationer. Om du vill prata om något annat med Andreas så är ett lämpligt ämne musik, formgivning och fotografi. Han har med sig kameran överallt.

VD - Mats Lundin

Mats är SILA´s VD och det är han som sätter ner Andreas fötter på jorden när idéerna blir för vilda. Prata med Mats om stort och smått som gäller SILA´s produkter och framtid. Om du vill prata om något annat med Mats så är ett lämpligt ämne musik. Företrädesvis Blues.